Gardermoen

Kryss rv 3 og rv 25

 

Elverumregionen

Elverumregionen ligger i et befolkningssentrum hvor mer enn 160 000 personer har mindre enn en times kjøreavstand til oss. Sammen med de gode kommunikasjonsmulighetene er dette en av grunnene til at vi er et betydelig handelssted, og til at arbeidsmarkedet er stort med utgangspunkt i Elverumregionen som bosted. Du kan fint bo her og jobbe i en av våre nabobyer eller tettsteder. Mange gjør nettopp det. Gardermoen internasjonale fly ligger kun en drøy times kjøretur fra Elverum og Oslo er halvannen time unna. 

Elverumegionen har i overkant av 14.000 sysselsatte. Våre største arbeidsplasser er Elverum, Åmot og Våler kommuner. Videre har over 2.200 mennesker sin arbeidsplass i Forsvaret, enten i Rena Leir eller på Terningmoen i Elverum.

Høgskolen i Hedmark og Sykehuset Innlandet utgjør store offentlige pilarer. Høgskolen har campus både i Elverum og på Rena. Sykehuset har 700 ansatte og ligger sentralt plassert i Elverum. I tillegg må vi ikke glemme at vi er store innen industri, handel, reiseliv, bygg- og anlegg og skogbruket!

Løvbergsmoen
Rena sentrum
Braskereidfoss
Elverum sentrum
Grundsetmoen