Bergensregionen / Vaksdal / Vaksdal Brygge

Vaksdal Brygge

Innflyttingsklare, moderne lokaler mellom Bergen og Voss.

Vaksdal Brygge har praktfull beliggenhet med utsikt over Sørfjorden. Køfri tilkomst med tog, og under 30 min fra Bergen, 18 min fra Arna og 45 min fra Voss. Gangavstand fra stasjonen til kontorbygget er ca. 100 meter. Det er også enkelt å komme til lokalet med bil på E16, 40 min fra Bergen sentrum og 45 min fra Voss.

Kontorlokaler i ulike størrelser over to plan, universell utforming (heis etc.) Bygget på begynnelsen av 1990-tallet. Felles kantine kan tilrettelegges. Fiberkabel lagt inn i bygget Hjelp og eventuelt tilskudd til etablering/flytting gjennom Vaksdal Næringsselskap AS. Mulighet for langsiktig leieforhold med rimelig leie. 

Pt (27.01.16) har utleier ( Felleskjøpet)  en intern prosess for å vurdere egen bruk av lokalene. Foreløpig avventes ekstern utleie av ledige lokaler 

Reguleringsplan
For dette området er det tilrettelagt for å hente reguleringsplan og andre planer for området. Dette hentes fra Nordhordlandskart.no.

Slik henter du reguleringsplaner for området:
- Hak av for «reguleringsplaner» i boksen i venstre billedkant
- Bruk «i»-funksjonen helt til venstre i kommandolinjen over kartet. Klikk på denne og trekk et omriss over det aktuelle næringsområdet.
- Reguleringsplaner vist i høyre hjørne. Klikk for å åpne planene

Her finner du lenke til reguleringsplaner for området

Kontakt

Vidar Totland
Invest in Bergen

+47 959 12 970

vidar@investinbergen.no

 

Tilbydere


apartment
map Tomt til salgs
apartment Bygning til leie
business Bygning til salgs
Arealguiden er en kostnadseffektiv kanal for å nå de som leter etter slike arealer. Har ditt selskap noe å tilby? Les mer om annonsering på Arealguiden.